Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Conference League

Από outsidersbet.gr: Ο ΠΑΟΚ έκλεισε αν μη τι άλλο εντυπωσιακά το 2023, με οκτώ διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και αήττητο σερί δέκα αγώνων (9-1-0).
Πηγή: outsidersbet.gr
Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Conference League

Στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση, κέρδισε με το επιβλητικό 6-0 την Κηφισιά στην Καισαριανή και ολοκλήρωσε το έτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πιο εντυπωσιακό βέβαια απ' όλα είναι ότι ο ΠΑΟΚ προσφέρεται πλέον πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο 3,50, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν προσφέρονταν ακόμη και στο 20,00!

Πρέπει να σημειωθεί εξάλλου, ότι η νίκη επί της Κηφισιάς ήταν 96η στο πρωτάθλημα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο. Ο Ρουμάνος πέρασε έτσι για πάντα στην ιστορία του Δικεφάλου, αφού ξεπέρασε τον Άγγελο Αναστασιάδη, που είχε 95 νίκες και πλέον είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια, μπορεί να υπερηφανεύεται φέτος και για τα ευρωπαϊκά του κατορθώματα, αφού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στα χρονικά των ευρωπαϊκών ομίλων, που μαζεύει 16 βαθμούς. Ο Δικέφαλος άφησε στη δεύτερη θέση την Αϊντραχτ, μία γερμανική ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ και εξασφάλισε απευθείας την πρόκρισή του στους 16 το Κόνφερενς Λιγκ.

Το επίτευγμα του ΠΑΟΚ αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του περιπέτεια από τον Ιούλιο κι έχει δώσει φέτος συνολικά 12 ευρωπαϊκά ματς, χωρίς να χάσει κανένα!

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφεραν να τερματίσουν ούτε στην τρίτη θέση στον όμιλό τους στο Γιουρόπα Λιγκ, παρότι ξεκίνησαν με 4 βαθμούς στις πρώτες δύο αγωνιστικές και ο Ολυμπιακός μάλλον θα πρέπει να ευγνωμονεί ότι κληρώθηκε με την αδύναμη Μπάτσκα Τόπολα.

Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία των Σέρβων και πέρασαν στον ενδιάμεσο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Φερεντσβάρος, έχοντας τον τίτλου του φαβορί (στο 1,72 η πρόκριση του Ολυμπιακού, στο 2,12 των Μαγυάρων).

Σε ό,τι αφορά πάντως στην κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ, ο τελικός του οποίου θα διεξαχθεί φέτος στην OPAP Arena, ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό. Αφενός διότι έχει κερδίσει έναν γύρο, αφετέρου γιατί η εικόνα του από το ξεκίνημα της σεζόν είναι πολύ πιο πειστική.

Από τις 24 ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ είναι το 9ο φαβορί σε απόδοση 22,00, πίσω μόνο από τα βαριά ονόματα του θεσμού. Δηλαδή τα πέντε κλαμπ από το Τοπ 5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Αστον Βίλα, Αϊντραχτ, Φιορεντίνα, Μπέτις, Λιλ), τον ιστορικό Άγιαξ, την πανίσχυρη οικονομικά Φενέρμπαχτσε και τη βελγική Κλαμπ Μπριζ. Ο Ολυμπιακός ακολουθεί στη 11η θέση σε απόδοση 30,00 πίσω και από την τσεχική Βικτώρια Πλζεν.

Πρώτο φαβορί, λογικά προσφέρεται η εντυπωσιακή φέτος Βίλα του Ουνάι Εμερι στο 3,75. Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να κληρωθεί στους 16 με τους Άγγλους.

Ο Δικέφαλος θα παίξει με τον νικητή από τα ζευγάρια Στουρμ Γκρατς – Σλόβαν Μπρατισλάβας, Σερβέτ – Λουντογκόρετς – Ουνιόν Σεντ Ζιλουά – Αϊντραχτ, Μπέτις – Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μακάμπι Χάιφα – Γάνδη, Μόλντε – Λέγκια και Άγιαξ – Μπόντο Γκλιμτ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ΠΑΟΚ έχει περίπου 57% πιθανότητα να τραβήξει μία βατή κλήρωση. Αν αποφύγει στους 16 το ζευγάρι της Αϊντραχτ, της Μπέτις και του Άγιαξ, τότε ο δρόμος για τα προημιτελικά, όπως το 2022 θα είναι πέρα για πέρα ορθάνοιχτος.

Διαβάστε ακόμη...