Το εντυπωσιακό στατιστικό των Ζίβκοβιτς – Οζντόεφ

Από paok24.com: Ξεχωρίζουν στην συχνότητα σκοραρίσματος οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Το εντυπωσιακό στατιστικό των Ζίβκοβιτς – Οζντόεφ

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Stoiximan Super League βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση και το -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα, στα επιμέρους στατιστικά των παικτών στο πρωτάθλημα, ξεχωρίζουν οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ως προς την συχνότητα με την οποία οι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Ρώσος χαφ, είναι στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας πίσω μόνο από τον Ντάνιελ Ποντένσε του Ολυμπιακού. Σκοράρει ένα γκολ ανά 3,5 τελικές προσπάθειες και πλέον έχει φτάσει τα 4 σε σύνολο 13 εμφανίσεων.

Ακριβώς από πίσω του και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τα «ασπρόμαυρα». Συνολικά, έχει πετύχει 6 τέρματα σε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με κάθε ένα από αυτά να σημειώνεται ανά 3,8 τελικές προσπάθειες. Γεγονός που τον φέρνει στην τρίτη θέση του πίνακα.

Ο Ζίβκοβιτς σκοράρει με τον ίδιους ρυθμούς με τον Άντραζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού ενώ την πεντάδα «κλείνει» ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μιριτέλο, ο οποίος πετυχαίνει ένα γκολ ανά 4 τελικές.

Διαβάστε ακόμη...