Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ 25 χούλιγκαν για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού

Από sdna.gr: Και τα 424 άτομα που είχαν μεταφερθεί χθες στο μεταγωγών για να γίνει η διαδικασία εξακρίβωσης και λήψης αποτυπωμάτων αφέθησαν ελεύθεροι.
Πηγή: sdna.gr
Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ 25 χούλιγκαν για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού

Σε μια ομάδα 20 με 25 ατόμων χούλιγκαν που ήταν σε συγκεκριμένο σημείο στην κερκίδα του κλειστού γηπέδου στου Ρέντη, όπου γινόταν ο αγώνας Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Αθλητικής Βίας, με τις εκτιμήσεις να καταλήγουν στο ότι μεταξύ αυτών είναι και το πρόσωπο που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός.

Από την ανάλυση των βίντεο της κρατικής τηλεόρασης που μετέδιδε τον αγώνα οι αξιωματικοί εντοπίζουν συνεχώς φανατικούς χούλιγκανς, οι οποίοι είτε έχουν συλληφθεί είτε έχουν προσαχθεί στο παρελθόν για επεισόδια ενώ ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και έξι άτομα τα οποία αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και DNA.
Κάποιοι από αυτούς αρνήθηκαν να δώσουν και δείγμα από τα χέρια τους για την ανίχνευση πυρίτιδας.

Σε κάθε περίπτωση οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται καθώς υπάρχουν πολλά και σημαντικά ευρήματα από τον χώρο του γηπέδου. Μάλιστα, όπως μετέδωσε το OPEN, ανάμεσα στα ευρήματα έχουν βρεθεί υπολείμματα από τη ναυτική φωτοβολίδα, που τραυμάτισε πολύ σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό στην μηριαία αρτηρία του αριστερού ποδιού με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική.

Και τα 424 άτομα που είχαν μεταφερθεί χθες στο μεταγωγών για να γίνει η διαδικασία εξακρίβωσης και λήψης αποτυπωμάτων αφέθησαν ελεύθεροι, εκτός από έναν Γεωργιανό, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είχε σε βάρος του, καταδικαστική απόφαση.

Οι αστυνομικοί θα ενημερώσουν την εισαγγελέα που εποπτεύει τις έρευνες για το ποια ήταν τα πρόσωπα που αρνήθηκαν να δώσουν DNA και αποτυπώματα και είναι πια στο χέρι της δικαστικού λειτουργού το πως θα χειριστεί το κομμάτι αυτό.

Την ίδια ώρα το μοναδικό βίντεο που έχουν στα χέρια τους είναι από μια εξωτερική κάμερα του γηπέδου που προσπαθούν οι Αρχές να το αξιοποιήσουν.

Διαβάστε ακόμη...