ΠΑΟΚ: «Ζεστό» του Γουίλιαμ, τι «παίζει» με Λύρατζη

Από sdna.gr: Η υπόθεση «δεξί μπακ» απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ που έχει κεντράρει στην περίπτωση του Γουίλιαμ της Κρουζέιρο - Τι ισχύει όμως με τον Λευτέρη Λύρατζη;
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: «Ζεστό» του Γουίλιαμ, τι «παίζει» με Λύρατζη

Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για την απόκτηση δεξιού μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με το όνομα του 28χρονου Βραζιλιάνου της Κρουζέιρο, Γουίλιαμ, να βρίσκεται το τελευταίο 10ήμερο στο προσκήνιο. Οι Θεσσαλονικείς έχουν σκανάρει την περίπτωσή του και παρά το γεγονός ότι τηρούν σιγή ιχθύος στα μεταγραφικά, είναι σαφές πως ασχολούνται πολύ με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Το συμβόλαιο του Γουίλιαμ ντε Ασεβέντο Φουρτάντο ή κατά κόσμον Γουίλιαμ λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, όταν θα έχει τελειώσει η αγωνιστική περίοδος στην χώρα του καφέ... Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, προ ημερών ο 28χρονος οπισθοφύλακας έπαιξε για 37η φορά με την Κρουζέιρο, αγγίζοντας τα 3.000 λεπτά συμμετοχής την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η δύσκολη περίοδος των τραυματισμών που τον... ανάγκασε να αποχωρήσει από την Γερμανία ανήκει οριστικά στο παρελθόν, με τον έμπειρο μπακ να καταγράφει φέτος μία εντυπωσιακή εκκίνηση στην καριέρα του. Μία χρονιά που μπορεί να του δώσει εκ νέου το εισιτήριο για την Ευρώπη, αν και εφόσον προχωρήσει ομαλά το «φλερτ» με τον Δικέφαλο.

Η πιθανή άφιξη δεξιού οπισθοφύλακα όμως στον ΠΑΟΚ σηματοδοτεί και εξελίξεις. Αυτήν την στιγμή, για να καλυφθούν οι ανάγκες στα δεξιά της άμυνας υπάρχουν οι Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια και Λύρατζης. Ο Κεντζιόρα -ωστόσο- λογίζεται κατά κύριο λόγο από τον προπονητή του (και γι αυτό ανανεώθηκε η συνεργασία του με τον Δικέφαλο) ως δεξί στόπερ. Από την άλλη, μία τόσο απαιτητική σεζόν είναι αδύνατο να βγει στις πλάτες του Βιεϊρίνια ενώ ο Σάστρε μπήκε πιο αργά στην εξίσωση Λουτσέσκου λόγω ενός τραυματισμού.

Αναφορικά με τον Λευτέρη Λύρατζη, η φετινή σεζόν μοιάζει να είναι πολύ δύσκολη για εκείνον καθώς μετράει μόλις μία συμμετοχή 16 λεπτών. Πράγμα που σημαίνει πως το ενδεχόμενο της παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο είναι ορατό.

Μία από τις ομάδες που έχουν διαβάσει καλά τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί φέτος για τον «Λύρα», είναι ο Πανσερραϊκός, που είναι «ζεστός» στην προοπτική να δώσει έναν πιο ενεργό ρόλο στον Έλληνα μπακ. Σαφώς παίζει ρόλο και η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία εκεί που γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται προσεχώς και όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος να δρομολογηθούν εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη...