Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη: 1-2

Από sdna.gr: Η Στουτγκάρδη κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό από την Άιντραχτ (1-2), με την ομάδα της Φρανκφούρτης να πηγαίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με ήττα και μάλιστα εντός έδρας.
Πηγή: sdna.gr
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη: 1-2

Σε ένα παιχνίδι το οποίο στιγματίστηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν την έναρξη του, η Στουτγκάρδη επικράτησε της Άιντραχτ με 1-2, για την 12η αγωνιστική της Bundesliga, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί της.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων και τρία γκολ, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-2.

Αρχικά πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, η Στουτγκάρδη προηγήθηκε με 0-1 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ουντάβ, μετά την ασίστ του Μίλοτ. Στη συνέχεια, η Άιντραχτ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να κάνει το 1-1, με το αυτογκόλ που πέτυχε ο Άντον στο 26'.

Η Στουτγκάρδη όμως λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, κατάφερε να σοκάρει εκ νέου τους γηπεδούχους παίρνοντας προβάδισμα με το δεύτερο τέρμα που πέτυχε ο Ουντάβ, μετά από την ασιστ του Μίτελσταντ στο 45+1'. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και η ομάδα του Χόενεμπ, πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ της 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες με την Στουτγκάρδη να διαφυλάσσει το προβάδισμα της, με την Άιντραχτ από την πλευρά της να προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρνει, με το 1-2 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Μετά από αυτή την ήττα η Άιντραχτ είδε το αήττητο οκτώ αγώνων να σπάει, παραμένοντας στην έβδομη θέση με 18 βαθμούς, ενώ η Στουτγκάρδη ανέβηκε στην τρίτη θέση, πίσω μόνο από τους πρωτοπόρους Λεβερκούζεν και Μπάγερν, έχοντας 27 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική, (13η) η Άιντραχτ αντιμετωπίζει την Άουγκσμπουργ (3/12/23, 20:30), με την Στουτγκάρδη να υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης (2/12/23, 16:30).

Διαβάστε ακόμη...