«Μεγάλο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας, δεν ήξερα ότι παίζει στον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr:Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε χθες (21/11) στην «OPAP Arena» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Εθνικής με τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.
Πηγή: thessports.gr
«Μεγάλο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας, δεν ήξερα ότι παίζει στον ΠΑΟΚ»

Ο Έλληνας τενίστας λοιπόν δήλωσε πως έμεινε εντυπωσιασμένος από την εικόνα της ομάδας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και από την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Τόνισε δε ότι είχε και επικοινωνία με τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον οποίο μίλησε για τένις.

«Μιλήσαμε με τον Εμπαπέ για τένις. Τρομερή εμπειρία! Δεν έχω βρεθεί ξανά στην Ελλάδα σε τόσο μεγάλο γήπεδο. Και μάλιστα στην ομάδα που υποστηρίζω κιόλας, που το κάνει ξεχωριστό.

Είμαι εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση της εθνικής. Το πάλεψε και χάρηκα γι' αυτό. Μου αρέσει να βλέπω αθλητές να τα δίνουν όλα. Και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία. Εύχομαι ότι καλύτερο στο ματς με το Καζακστάν», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, ξεχώρισε τρεις παίκτες, έναν από τη Γαλλία και δύο από την Ελλάδα. «Είμαι εντυπωσιασμένος από τον Γκριεζμάν. Από την κίνησή του στο γήπεδο και την αντίληψή του που μπορείς να διαπιστώσεις από κοντά. Και ο Μπακασέτας έκανε τρομερή δουλειά. Μου φάνηκε περίεργο που έγινε αλλαγή. Και τα νέα παιδιά της εθνικής μου άρεσαν. Ο Κωνσταντέλιας νιώθω ότι είναι τρομερό ταλέντο και θα πάει μπροστά. Δεν ήξερα ότι παίζει στον ΠΑΟΚ. Του εύχομαι ότι καλύτερο».

Διαβάστε ακόμη...