Για Σάββατο ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Από paok24.com: Το αίτημα του Πανσερραϊκού και η συμφωνία.
Πηγή: paok24.com
Για Σάββατο ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Πριν από λίγες ώρες μέσα από το PAOK24 ενημερωθήκατε για όλα τα δεδομένα γύρω από την έδρα αλλά και την μέρα διεξαγωγής του αγώνα του Δικεφάλου με τον Πανσερραϊκό. Μοιάζει πλέον δεδομένο ότι το ματς των δύο ομάδων θα παιχτεί στην Τούμπα. Ο δήμος Σερρών ανακάλεσε την άδεια παραχώρησης του γηπέδου, οπότε και επισήμως το παιχνίδι δεν γίνεται εκεί.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι το μεσημέρι θα υπάρξει και επισημοποίηση της αλλαγής από την Σούπερ Λιγκ μέσω ανακοίνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 ο Πανσερραϊκός υπέβαλλε αίτημα την Παρασκευή για αντιστροφή έδρας, με το οποίο συμφωνεί ο ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπόν όλες οι πλευρές έχουν συμφωνήσει για διεξαγωγή του παιχνιδιού του Σάββατο στην Τούμπα, λόγω και της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτό που αναμένεται λοιπόν είναι η ανακοίνωση πλέον που θα «σφραγίσει» την μέρα και την έδρα του αγώνα. Είναι βέβαιο πως το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί στις Σέρρες καθώς οι εργασίες αφαίρεσης του σκέπαστρου χρειάζονται τουλάχιστον δέκα μέρες για να ολοκληρωθούν.

Τέλος, η αναμέτρηση θα έχει ως γηπεδούχο τον Δικέφαλο, με το παιχνίδι του δεύτερου γύρου να γίνεται κανονικά στις Σέρρες.

Διαβάστε ακόμη...