Ζίβκοβιτς Vs Ντεσπόντοφ

Από paok24.com:Τα προκριματικά του Euro 2024 συνεχίζονται και το σημερινό (19/11) μενού περιλαμβάνει τη μάχη της Σερβίας με τη Βουλγαρία, για την τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου.
Πηγή: paok24.com
Ζίβκοβιτς Vs Ντεσπόντοφ

Άντριγια Ζίβκοβιτς και Κίριλ Ντεσπόντοφ τίθενται αντιμέτωποι, με τον πρώτο να αναζητά την μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης και τον δεύτερο να παίζει για το...γόητρο.

Η Σερβία θέλει έναν βαθμό για να περάσει στην τελική φάση του Euro, ούσα δεύτερη με 13 βαθμούς, πίσω από την Ουγγαρία. Στους 11 βαθμούς, στην τρίτη θέση, είναι το Μαυροβούνιο, το οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας του Ούγγρους και θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αφήσει εκτός την πανίσχυρη Σερβία.

Η Βουλγαρία, έχοντας πραγματοποιήσει κακή παρουσία στα προκριματικά και έχοντας αποκλειστεί εδώ και καιρό, παίζει πλέον για την υπερηφάνεια της και αυτό το απέδειξε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ουγγαρία, την οποία δεν κέρδισε λόγω αυτογκόλ στο 90+7′. Ο Ντεσπόντοφ αποτελεί τον αρχηγό και ηγέτη της εθνικής του, η οποία περνά κρίση, με σοβαρά επεισόδια να εκτυλίσσονται έξω από το γήπεδο, στο παιχνίδι με την Ουγγαρία.

Η «ασπρόμαυρη» μάχη είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:00.

Διαβάστε ακόμη...