Στην αγορά για ακραίο ο ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Ρούσο

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αγορά ώστε να αντικαταστήσει τον τραυματία Τόμας Ρούσο με έναν ξένο ακραίο που θα στελεχώσει την βασική σύνθεση του Μιλενκόσκι - Τι συμβαίνει με τον Βέλγο ακραίο.
Πηγή: sdna.gr
Στην αγορά για ακραίο ο ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Ρούσο

Με... άσχημο τρόπο έχει ξεκινήσει η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος μετρά δύο ήττες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στις πρώτες αγωνιστικές της Volley League. Το χειρότερο όμως για τους ανθρώπους του τμήματος, είναι το γεγονός πως ο Τόμας Ρούσο αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στην μέση και θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να χάνει τον έναν από τους δύο βασικούς του ακραίους στο επόμενο διάστημα.

Αυτό, ανάγκασε τους ιθύνοντες του κυπελλούχου να βγουν στην αγορά για να προχωρήσουν σε αντικατάσταση του Βέλγου, χωρίς όμως να τον αποδεσμεύουν από την ομάδα, καθώς η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς μετά το χειρουργείο. Για την ώρα όμως, το φλέγον ζήτημα στον ΠΑΟΚ είναι να βρει ακραίο, ο οποίος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε με τον Κοκκινάκη σε αυτή την θέση, με τον Έλληνα αθλητή να τα δίνει όλα, αλλά όπως ήταν λογικό να αντιμετωπίζει μερικά θέματα, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί ένα από τα κορυφαία λίμπερο, απ' όταν άλλαξε την θέση του.

Ο Δικέφαλος, μόλις βρει τον ακραίο που ψάχνει, θα προχωρήσει σε «πάγωμα» του συμβολαίου του Ρούσο και όταν (αν) αυτός επιστρέψει μέσα στην σεζόν, ενώ υπάρχει η πιθανότητα αλλά και δυνατότητα να πάει με πέντε ξένους, όπως την σεζόν 2021-2022 με Ούντρις, Κουκλίνσκι, Μπαρνς, Μπράουν και Ουόλς και ο Γιάννης Καλμαζίδης άλλαζε συνήθως τους δύο ακραίους (Μπαρνς - Κουκλίνσκι).

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν αγώνα δρόμο για βρουν τον κατάλληλο αθλητή, μιας και οι επιλογές στην αγορά εξαιτίας της εποχής είναι περιορισμένες.

Διαβάστε ακόμη...