Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για Κωνσταντέλια ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Βέρντερ!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο αρχισκάουτ και ποδοσφαιρικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης, Γιοχάνες Γιανς παρακολούθησε δια ζώσης τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ποια η σύνδεση του με την Σάλτσμπουργκ!
Πηγή: sdna.gr
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για Κωνσταντέλια ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Βέρντερ!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί πολύφερνο «μνηστήρα» για ουκ ολίγους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Μετά τον Άγιαξ του οποίου το ενδιαφέρον αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες το SDNA (το οποίο ξεκίνησε πολύ καιρό προτού αναλάβουν οι Φαν'τ Σχιπ και Βαλκάνης την τεχνική ηγεσία του «Αίαντα»), μια ακόμη ιστορική ομάδα καλοβλέπει την περίπτωση του 20χρονου άσου του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για την Βέρντερ Βρέμης με τον Γιοχάνες Γιανς να ταξιδεύει στην Αθήνα παρακολουθώντας μάλιστα ιδίοις όμμασι τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με αποκορύφωμα την φάση του τέταρτου γκολ του «Δικεφάλου».

Ο Γιοχάνες Γιανς μόνο τυχαίος δεν θεωρείται, αφού ήταν εκείνος που ξεχώρισε τον «Ντέλια» στην Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί μάλιστα ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ δίχως όμως η υπόθεση να προχωρά.

Ο Γιανς από τον περασμένο Ιούλιο έχει αναλάβει το πόστο του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Βέρντερ, ενώ παράλληλα εκτελεί και χρέη ποδοσφαιρικού διευθυντή στο πλευρό του «θρύλου» της γερμανικής ομάδας Φρανκ Μπάουμαν. Ο τελευταίος έπειτα από 25 χρόνια στο σύλλογο (οχτώ ως αθλητικός διευθυντής) ανακοίνωσε την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν από την Βέρντερ.

Διαβάστε ακόμη...