Συμπλήρωσε τρία χρόνια στην Παλμέιρας και θέλει πρωτάθλημα!

Από sdna.gr:Ο Αμπέλ Φερέιρα συμπλήρωσε τρία χρόνια στον πάγκο της Παλμέιρας, όπου κατέκτησε τα πάντα, θέτοντας ακόμη έναν υψηλό στόχο. Να «κλέψει» τον φετινό τίτλο από την Μποταφόγκο!
Πηγή: sdna.gr
Συμπλήρωσε τρία χρόνια στην Παλμέιρας και θέλει πρωτάθλημα!

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ γιορτάζει την συμπλήρωση τριών ετών στην τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας, έχοντας σημειώσει σε αυτό το διάστημα αξιοζήλευτες επιτυχίες.

Σε 238 ματς υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου προπονητή, ο βραζιλιάνικος σύλλογος κατέκτησε 137 νίκες, έφερε 53 ισοπαλίες, ενώ υπέστη 48 ήττες. Συνολικά πανηγύρισε οχτώ τίτλους, εκ των οποίων 2 Κόπα Λιμπερταδόρες, 1 Πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο.

Το συμβόλαιο του 44χρονου προπονητή με την Παλμέιρας λήγει τον Δεκέμβριο του 2024, ωστόσο η πρόεδρος του συλλόγου, Λέιλα Περέιρα έχει εκφράσει την επιθυμία να επεκταθεί το συμβόλαιο του Φερέιρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παλμέιρας βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Μποταφόγκο αν και έχει μια καλή ευκαιρία να μειώσει την διαφορά στο ντέρμπι των δύο ομάδων που ακολουθεί (2/11).
«Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια όπου έμαθα πολλά, με μερικές επιτυχίες και κάποιες απογοητεύσεις. Τρία χρόνια από τότε που ανακαλύψαμε το πραγματικό νόημα της επιτυχίας δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας κάθε μέρα, χωρίς να κοιτάζουμε στο τέλος το αποτέλεσμα γιατί αυτό έρχεται από μόνο του. Τρία χρόνια ενός όμορφου ταξιδιού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμπέλ Φερέιρα.

Διαβάστε ακόμη...