“Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που κάνει ο Χατζόπουλος…”

Από paok24.com: Το σπουδαίο διπλό και η τεράστια προσπάθεια της ΚΑΕ...
Πηγή: paok24.com
“Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που κάνει ο Χατζόπουλος…”

Ήταν ένας από τους ΠΑΟΚτσήδες που είχαν την τύχη να βρεθούν χθες στην Κωνσταντινούπολη και να παρακολουθήσουν από κοντά το διπλό του "Δικεφάλου".

Ο Δημήτρης Μπιτέρνας, ένας από τους πιο γνωστούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ που είναι πάντα κοντά στην ΚΑΕ, φιλοξενήθηκε στον αέρα του City 106.1 και στην εκπομπή "Ντουέτο".

"Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα κι αυτό που κάνει ο Χατζόπουλος, έχοντας δίπλα του ανθρώπους όπως ο Τριλυράκης κι ο Στεργίου δεν υπάρχει. Έχουν δημιουργήσει μία τρομερή παρέα, με πολύ καλό κλίμα κι ό,τι και να πούμε για τον Θανάση, είναι λίγο πραγματικά. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που κάνει.

Έχει μέσα του την τρέλα του ΠΑΟΚτσή, εγώ έτσι το μεταφράζω. Είναι εκεί σε όλα. Και στο ποδόσφαιρο όταν πηγαίνει, συμπεριφέρεται λες και είναι στη Θύρα 4. Πρέπει να πω ότι σε εμάς δεν υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία πριν από το παιχνίδι. Μπήκαν τα πρωτα σουτ, η ομάδα κι ο κόσμος το πίστεψαν και ήρθε η νίκη. Είχε αρκετούς ΠΑΟΚτσήδες και από εκεί και από τη Θεσσαλονίκη", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Τους στόχους τους βάζει η διοίκηση. Θεωρώ, ότι στόχος είναι να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, παράλληλα με την οικονομική εξυγίανση. Σε αυτό, το πλάνο πάει πολύ καλά νομίζω και γίνεται φοβερή δουλειά. Πρέπει κι ο κόσμος να στηρίξει λίγο περισσότερο. Η ομάδα πήρε ένα τεράστιο διπλό, αλλά το Σάββατο έχει ματς με το Περιστέρι. Δεν προλαβαίνεις ούτε να χαρείς, ούτε να στενοχωρηθείς. Ελπίζουμε ότι θα έρθει ένα αντίστοιχο διπλό στη Λισαβόνα σε 10-15 ημέρες".

Διαβάστε ακόμη...