Ξεπέρασε τον εαυτό του!

Από paok24.com: Την περσινή σεζόν, ο Τσιγγάρας δοκίμασε την τύχη του μακριά από τον ΠΑΟΚ, με τον δανεισμό του στην γαλλική Τουλούζ.
Πηγή: paok24.com
Ξεπέρασε τον εαυτό του!

Ένας δανεισμός που δεν πήγε όπως θα ήθελε -τουλάχιστον αγωνιστικά- για διάφορους λόγους. Σημαντικότερος όλων, το πρόβλημα που αντιμετώπισε στους κοιλιακούς προσαγωγούς και τον ανάγκασαν να περάσει την πόρτα του χειρουργείο για να το ξεπεράσει.

Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη τον αναγέννησε ποδοσφαιρικά και ψυχολογικά.

Ο Έλληνας μέσος ήθελε από την πρώτη μέρα να αποδείξει στον Ράζβαν Λουτσέσκου ότι αξίζει όχι απλώς μια θέση στο νέο ρόστερ, αλλά να διεκδικήσει και φανέλα βασικού.

Με ωριμότητα, σταθερότητα και πολύ καλές επιδόσεις έχει πείσει τον Ρουμάνο τεχνικό που τον εμπιστεύεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι ο Τσιγγάρας έχει αγωνιστεί και στα 8 παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν ο Δικέφαλος στην Ευρώπη.

Αριθμός φυσικά που θα αυξηθεί και άλλο, μιας και απομένουν άλλα τέσσερα (σίγουρα) παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Conference League.

Και αυτό μάλιστα αποτελεί προσωπικό ρεκόρ για τον ίδιο, καθώς στην προηγούμενη παρουσία του στα ασπρόμαυρα είχε παίξει σε 7 ματς στο Conference League (σεζόν 2021-2022) και 4 στο Europa League (σεζόν 2020-2021).

Στο παιχνίδι μάλιστα με την Χαρτς ο Τσιγγάρας χρειάστηκε να αγωνιστεί ακόμη και με σπασμένο πλευρό δείγμα του πάθους που τον διακατέχει.

Διαβάστε ακόμη...