Η αναγνώριση του Τζίμα

Από paok24.com: Όπως διαβάστε και τις προηγούμενες ημέρες στο PAOK24, η δημοφιλής ιστοσελίδα ποδοσφαιρικών θεμάτων, transfermarkt, προχώρησε σε ενημέρωση των χρηματιστηριακών αξιών των ποδοσφαιριστών.
Πηγή: paok24.com
Η αναγνώριση του Τζίμα

Ο ΠΑΟΚ είδε σημαντική άνοδο για παιδιά των ακαδημιών του, τα οποία αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανέβηκε ακόμη 2 εκατομμύρια ευρώ και πλέον κοστολογείται 8. Η αξία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη αυξήθηκε κατά 500.000 ευρώ και πλέον ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, οι ασπρόμαυροι είδαν τον Άντριγια Ζίβκοβιτς να επιστρέφει στα 6 εκατομμύρια μετά από έναν χρόνο. Ποδοσφαιριστής που έχει φτάσει μέχρι τα 18.000.000 στα χρόνια του στην Μπενφίκα.

Αυτός που σιγά σιγά αρχίζει να αναδεικνύεται, μέσα και από τις εμφανίσεις του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Ο νεαρός επιθετικός, ανέβηκε σε χρηματιστηριακή αξία κατά 700.000 ευρώ και πλέον κοστολογείται στο 1.000.000, πιάνοντας για πρώτη φορά επταψήφιο νούμερο. Ο 17χρονος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ της χώρας, μετρώντας ήδη 12 συμμετοχές και 2 γκολ με την ανδρική ομάδα του Δικεφάλου. Φέτος, έχει προλάβει να αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια, σκοράροντας σε αυτό κόντρα στην Κηφισιά, για την Stoiximan Super League.

Διαβάστε ακόμη...