Ο απολογισμός των διεθνών

Από paok24.com: Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ο απολογισμός των διεθνών

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη.

Όπως ενημερωθήκατε ήδη από χθες, ο Μπάμπα Ράχμαν τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της Γκάνας με την Κεντρική Αφρική και έμεινε εκτός πλάνων για το φιλικό με τη Λιβερία, ενώ ο Γουίλιαμ Έκονγκ έμεινε στον πάγκο και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο 6-0 της Νιγηρίας κόντρα στο Σάο Τομέ και Πρινσίπε.

Εκτός έδρας ήττα με 2-1 για την Βουλγαρία κόντρα στο Μαυροβούνιο, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι και μάλιστα φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ αστόχησε σε πέναλτι στο πρώτο μέρος κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0.

Τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Λιθουανίας πανηγύρισε η Σερβία για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρέθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του και μάλιστα πήρε φανέλα βασικού, αγωνιζόμενος για 71 λεπτά.

Αντίθετα, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην εύκολη επικράτηση της Εθνικής Ελλάδας επί του Γιβραλτάρ με 5-0.

Τέλος, την ήττα με 2-0 γνώρισε η εθνική ομάδα της Πολωνίας στην έδρα της Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2024. Βασικός ήταν σ΄ένα ακόμη παιχνίδι ο Τόμας Κεντζιόρα, με τον διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ δέχτηκε και κίτρινη κάρτα στο 81′.

Διαβάστε ακόμη...