Η εντυπωσιακή εκκίνηση και τα χαμόγελα

Από paok24.com:Γεμάτο καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ, γεμάτο καλοκαίρι και για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Πηγή: paok24.com
Η εντυπωσιακή εκκίνηση και τα χαμόγελα

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να πανηγυρίσει τρεις διαδοχικές προκρίσεις στην Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημα έχει να επιδείξει δύο νίκες και μία ήττα, με τον Σέρβο άσο να είναι από τους πρωταγωνιστές αυτών των αγώνων.

Ο Αντρίγια μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη φετινή σεζόν, με τον Σέρβο να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και η παρουσία του ήταν καταλυτική στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, καθώς έχει ήδη να επιδείξει 5 γκολ και 3 ασίστ σε συνολικά 9 συμμετοχές, την ώρα που πέρυσι έκλεισε τη χρονιά με 7 γκολ και 6 ασίστ σε 41 αγώνες.

Πρόκειται για την καλύτερη -έως τώρα- εκκίνηση του Ζίβκοβιτς σε μία σεζόν σε όλη την καριέρα του, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται επάνω του και τον ίδιο, να βγάζει πλέον μεγάλη αυτοπεποίθηση μέσα στο γήπεδο.

"Είμαι πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, δεν έχει αλλάξει τίποτα για μένα. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Παίζουμε όλοι για τον ΠΑΟΚ", ανέφερε σε πρόσφατη τοποθέτησή του ο Αντρίγια, που τώρα έχει ενσωματωθεί στην Εθνική της Σερβίας, για να επιστρέψει κατόπιν και να είναι ξανά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...