Ο κίνδυνος για τιμωρία της Τούμπας!

Ως γνωστόν, την περασμένη Παρασκευή κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η απόφαση της UEFA για τιμωρία της με πρόστιμο 60 χιλιάδων ευρώ!
Πηγή: paok24.com
Ο κίνδυνος για τιμωρία της Τούμπας!

Αιτία; Η χρήση βεγγαλικών, πυρσών, καπνογόνων και συσκευών αλλά και η ρίψη αντικειμένων στο παιχνίδι με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, όπως έγραψαν στις εκθέσεις τους ο διαιτητής και παρατηρητής της πρώτης αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς!

Επιπλέον, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέβαλλε στον Δικέφαλο την τιμωρία διεξαγωγής ενός αγώνα με κλειστή τη θύρα 4, η οποία όμως έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για δύο χρόνια!

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως τα επόμενα δύο χρόνια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Χάιντουκ Σπλιτ, γίνει χρήση πυρσών και καπνογόνων αλλά και χρήση συσκευών λέιζερ, όπως φυσικά και ρίψη αντικειμένων, η UEFA θα ενεργοποιήσει την απόφαση για “λουκέτο” στη θύρα 4 για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, χωρίς να μπορεί κάποιος να αποκλείσει το σενάριο ακόμα και για δύο αγωνιστικές εφόσον τα παραπάνω συμβούν σε εκτεταμένο βαθμό!

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν την Πέμπτη στο γήπεδο προκειμένου να “σπρώξουν” τους “ασπρόμαυρους” προς την πρόκριση, θα πρέπει να είναι υπέρ του δέοντος προσεκτικοί…

Διαβάστε ακόμη...