Η δύσκολη διαχείριση για Κοτάρσκι-Νάρεϊ

Από forzaonline.gr : Δεν είναι μόνο η καθυστέρηση στις μεταγραφές ή κάποιοι τραυματισμοί που δημιουργούν ανησυχίες και εντάσεις σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.
Πηγή: forzaonline.gr
Η δύσκολη διαχείριση για Κοτάρσκι-Νάρεϊ

Πάντα σε μία ομάδα υπάρχουν οι παραπονιάρηδες παίκτες, αυτοί που ίσως και να θέλουν μεταγραφή, επαγγελματίες που χρειάζονται ειδική διαχείριση.

Φέτος στον ΠΑΟΚ και αφού έφυγε ο Ίνγκασον κάτι ιδιαίτερα αρνητικό, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που περιτριγυρίζονται από φήμες και σειρήνες. Ο Κοτάρσκι είναι ένας από αυτούς και είναι φανερό ότι ο Κροάτης ψάχνεται χωρίς να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Κάποιος του έχει βάλει «ιδέες» και όλος ο υπόλοιπος ΠΑΟΚ πρέπει να τον προσγειώσει.

Ο Νάρεϊ είναι μία επίσης δύσκολη περίπτωση αφού επιστρέφει από τραυματισμό και έχει μείνει εκτός βασικού σχήματος, ενώ την ίδια περίοδο ο εκπρόσωπός του διαδίδει συνεχώς φήμες για κρούσεις και προτάσεις.

Αυτούς -και όχι μόνο- ο ΠΑΟΚ οφείλει να τους προσγειώσει, να τους έχει αφοσιωμένους και ικανοποιημένους με στόχο να παίζουν για την ομάδα και όχι για την μεταγραφή. Στο κάτω-κάτω, εδώ που είναι η σεζόν για τον ΠΑΟΚ άλλη παραχώρηση δεν μπορεί να γίνει. Καλό θα ήταν να περάσει μήνυμα σε όλους ότι και να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ, κανείς δεν θα καταφέρει να φύγει.

Διαβάστε ακόμη...