Με «Μάλε» στην αφετηρία η Κ19!

Την πρώτη τους προπόνηση για τη σεζόν 2023-24, κατέγραψαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Κ19 του ΠΑΟΚ, υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μαλεζά.
Πηγή: paok24.com
Με «Μάλε» στην αφετηρία η Κ19!

Μάλιστα, η τρίτη κατά σειρά ομάδα του Δικεφάλου ήταν η πρώτη των ακαδημιών που ξεκίνησε την προετοιμασία της, το πρώτο στάδιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο – και βασικό – στον Βώλακα Δράμας.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως η παρουσία του Στέλιου Μαλεζά στο τιμόνι της Κ19 για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, δεν θα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Και αυτό γιατί υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο πρώην διεθνής στόπερ του ΠΑΟΚ να “προβιβαστεί” στον ΠΑΟΚ Β, δηλαδή να αντικαταστήσει τον Πάμπλο Γκαρσία που “μετακόμισε” στον Πανσερραϊκό!

Οι οριστικές αποφάσεις, τόσο για τον ΠΑΟΚ Β όσο και για όλες τις ομάδες των ακαδημιών του Δικεφάλου θα παρθούν και θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, σίγουρα πριν τις 31 Ιουλίου όποτε και είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας της “δεύτερης” ομάδας του ΠΑΟΚ ενόψει της συμμετοχής της στo πρωτάθλημα της Super League 2!

Διαβάστε ακόμη...