Ειδική διαχείριση για Νάρεϊ

Ειδική διαχείριση για τον Κάλεντ Νάρεϊ από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.
Πηγή: sdna.gr
Ειδική διαχείριση για Νάρεϊ


Η επιστροφή του Κάλεντ Νάρεϊ στην ενεργό δράση ήταν η πιο ωραία και δυνατή εικόνα της πρώτης προπόνησης του ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Ο έμπειρος εξτρέμ έδειξε πως άφησε πίσω του την περιπέτεια υγείας που τον έθεσε στα... πιτς στο φινάλε της περσινής σεζόν, ωστόσο, βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ο Νάρεϊ επέστρεψε μετά από τρεις μήνες απουσίας στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και συμμετείχε για ένα ημίχρονο και στο φιλικό με την Στεάουα. Επειδή δεν είναι όμως ακόμη στο 100% της ετοιμότητάς του λόγω του προβλήματος υγείας που πέρασε στα πνευμόνια, χρειάζεται ειδική διαχείριση μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ως εκ τούτου δεν συμμετείχε στη σημερινή (7/7) πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ δεδομένου πως είχε επιβαρυνθεί αρκετά μετά τον αγώνα με την Στεάουα καθώς και από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Ο Νάρεϊ θα βρίσκεται σε καθεστώς διαχείρισης για λίγες ημέρες και θα επανέλθει την Δευτέρα. Κατά συνέπεια, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Διαβάστε ακόμη...