Ντόμινο εξελίξεων στον ΠΑΟΚ: Ο Τροστ Εκόνγκ έρχεται, ο Ίνγκασον φεύγει!

Από sdna.gr: Ντόμινο εξελίξεων στον ΠΑΟΚ καθώς ο Τροστ Εκόνγκ έρχεται, ο Ίνγκι Ίνγκασον φεύγει - Προχωράει το deal του Δικεφάλου με τη Μίντιλαντ για την πώληση του Ισλανδού έναντι 4 εκατ. ευρώ συν μπόνους.
Πηγή: sdna.gr
Ντόμινο εξελίξεων στον ΠΑΟΚ: Ο Τροστ Εκόνγκ έρχεται, ο Ίνγκασον φεύγει!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, o ΠΑΟΚ βρισκόταν σε αναζήτηση δεξιού στόπερ δεδομένης της πίεσης που δημιουργούσε η υπόθεση ενδιαφέροντος και διαρκούς κρούσης της Μίντιλαντ για τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Αυτό που διαφαινόταν από το απόγευμα, με την απόκτηση του Τροστ Εκόνγκαπό τους Θεσσαλονικείς (σ.σ. συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με ένα εκατ. ευρώ το χρόνο συμβόλαιο, plus ένα εκατ. στην Γουότφορντ), είχε άμεση σχέση με την υπόθεση του Ισλανδού καθώς επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών πως το deal με τη Μίντιλαντ είναι στην τελική ευθεία!

Ο ΠΑΟΚ είχε βγει στη μεταγραφική αγορά, αποφασισμένος να «καλυφθεί» στο ενδεχόμενο αποχώρησης του 30χρονου αμυντικού και γι΄αυτό κινήθηκε και οικονομικά στα μέτρα του Εκόνγκ... Τις τελευταίες ώρες «τρέχει» η υπόθεση της μετακίνησης του Ίνγκασον στην Μίντιλαντ, με τις πληροφορίες να μιλούν για συμφωνία κοντά στα 4 εκατ. ευρώ συν 500.000 ευρώ μπόνους.

Δεδομένης και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή αλλά και της πρότασης που δημιουργούσε πίεση εντός του Δικεφάλου, πάρθηκε η απόφαση πώλησης που σηματοδοτεί τους τίτλους τέλους της συνεργασίας του «Ίνγκι» στον ΠΑΟΚ μετά από 4.5 χρόνια παρουσίας.

Διαβάστε ακόμη...