Κεντζιόρα: Η… αναβάθμιση και το σκεπτικό του Λουτσέσκου!

Από paok24.com: Πως ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στον Πολωνό αμυντικό και ποια τα... θετικά δείγματα!
Πηγή: paok24.com
Κεντζιόρα: Η… αναβάθμιση και το σκεπτικό του Λουτσέσκου!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ στράφηκε εκ νέου στην περίπτωση του Τόμας Κεντζιόρα, παρά το ότι με επίσημη ανακοίνωσή του στις 30 Μαΐου "αποχαιρέτησε" τον Πολωνό αμυντικό!

Πως έφτασε όμως ο Δικέφαλος να κάνει... δεύτερες σκέψεις για τον 29χρονο δεξιό μπακ;

Ο βασικότερος λόγος, είναι πως οι "ασπρόμαυροι" αναζητούν εδώ και καιρό έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι ουσιαστικά ο "δεύτερος" δεξιός στόπερ. Το τι θα συμβεί τελικά με τον Ίνγκι Ίνγκασον, είναι μία άλλη ιστορία, που δεν επηρεάζει τη συγκεκριμένη ανάγκη του ΠΑΟΚ!

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Κεντζιόρα πληροί τα "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου και διαθέτει το απαιτούμενο "πακέτο" σε ικανοποιητικό βαθμό, δηλαδή ποιότητα, εμπειρία και προσωπικότητα.

Εάν μάλιστα το δει κανείς από ένα άλλο πρίσμα, σε περίπτωση που ο Πολωνός επιστρέψει στην Τούμπα, τότε θα υπάρξει μία αναβάθμιση στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που τον ρόλο αυτό είχε την περσινή σεζόν ο Γιάννης Κάργας, μέχρι να αποβληθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!

Μάλιστα, ο Κεντζιόρα δεν τα πήγε και άσχημα στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε ως στόπερ στα πλέι οφ, δηλαδή στη νίκη εις βάρος του Άρη στην Τούμπα με σκορ 3-2, στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (1-1) και στη νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 2-0!

Από εκεί και πέρα, στην "στροφή" του ΠΑΟΚ στον διεθνή Πολωνό προσμετρήθηκε η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές στην ομάδα και δη στον νευραλγικό τομέα της άμυνας, ενώ σημαντικό ρόλο – εκτός από το αγωνιστικό προφίλ του Κεντζιόρα – έπαιξε και ο επαγγελματισμός του 29χρονου ποδοσφαιριστή!

Το αν τώρα ο Δικέφαλος πράττει σωστά που έχει δρομολογήσει την επιστροφή του Πολωνού στην Τούμπα, θα φανεί στην πορεία εφόσον φυσικά η συγκεκριμένη υπόθεση τελεσφορήσει!

Διαβάστε ακόμη...