Εν αρχή ην ο… Μαργαρίτης

Από paok24.com:Η δημιουργία της περσινής ομάδας, ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να διορθώνει το λάθος του καλοκαιριού του 2021, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να επιστρέφει, μετά από μία σεζόν... παρένθεση στον Κολοσσό Ρόδου.
Πηγή: paok24.com
Εν αρχή ην ο… Μαργαρίτης

Ο αρχηγός, τον περασμένο Δεκέμβριο έκλεισε τα 40, αλλά έβγαλε τη χρονιά χωρίς προβλήματα τραυματισμών, με 5.3 πόντους και 2.5 ριμπάουντ, σε 16.1 λεπτά ανά αγώνα στην κανονική περίοδο, ενώ στα πλέι οφ είχε σε 18.5 λεπτά ανά αγώνα, σχεδόν 6 πόντους και 1.5 ριμπάουντ.

Μάλιστα, στα παιχνίδια με ομάδες καλύτερου επιπέδου (Ολυμπιακός, Περιστέρι) ήταν από τους ελάχιστους που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις...

Η απόφαση για τη συνέχεια ή όχι στον ΠΑΟΚ, ανήκει κυρίως στον ίδιο τον Μαργαρίτη. Ο Τακιανός τον θέλει σε παρκέ και αποδυτήρια, ο Χατζόπουλος το ίδιο, ενώ ο αρχηγός φαίνεται ότι μετά την περσινή χρονιά, να θέλει να συνεχίσει για μία ακόμα.

Άλλωστε, ο Τακιανός έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη σημασία ενός «κορμού» από την περσινή ομάδα και μέσα σε αυτόν, υπολογίζει και την παρουσία του Μαργαρίτη.

Με τα τωρινά δεδομένα, δείχνει πιθανό και φέτος, η πρώτη ανακοίνωση για τη νέα σεζόν, μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή, να έχει να κάνει ξανά με τον αρχηγό.

Διαβάστε ακόμη...