Ο Λουτσέσκου, η Εθνική και ο… Μιτρίτσα!

Από thessports.gr : Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στη Ρουμανία όπου περνά τις διακοπές του, και μεταξύ άλλων του ζητήθηκε η άποψη και την Εθνική της πατρίδας του, την οποία μάλιστα αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά τα επερχόμενα, εκτός έδρας παιχνίδια, με Κόσοβο και Ελβετία για τα προκριματικά του επόμενου Euro.
Πηγή: thessports.gr
Ο Λουτσέσκου, η Εθνική και ο… Μιτρίτσα!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο τεχνικός του Δικεφάλου θα δει από κοντά τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 16 και 19 Ιουνίου.

Παράλληλα σε σχετική ερώτηση μίλησε για τις πιθανότητες της Εθνικής, φέροντας παράδειγμα και τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα, τον οποίο προπόνησε στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές σχετικά με τις πιθανότητες της Εθνικής ομάδας. Η ομάδα είναι ψυχικά εύθραυστη. Δεν υπάρχει ποιότητα μετά την απόσυρση των τελευταίων μεγάλων παικτών, όπως ο Μούτου, ο Κίβου. Οι Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές δείχνουν έλλειμα αυτοπεποίθησης. Όπου κι αν βρεθούν, τα παρατάνε, δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Δεν θέλουν να πολεμήσουν, να παλέψουν. Είχα τις εμπειρίες μου. Και με τον Μιτρίτσα, όταν δεν έπαιζε, τα παράτησε. Αυτός με την ποιότητα του, αν ήταν και μαχητής, θα έπαιζε σε υψηλό επίπεδο».

Διαβάστε ακόμη...