Στις 22 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Διαμορφώνεται το καλοκαιρινό καλεντάρι του ΠΑΟΚ καθώς η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ορίστηκε στις 22 Ιουνίου - Παραμένει «ανοιχτή» η προετοιμασία του εξωτερικού, ποιες οι ημερομηνίες που εξετάζονται.
Πηγή: sdna.gr
Στις 22 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ

Πάρα πολλά είναι τα ανοιχτά θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ με επίκεντρο το αγωνιστικό καθώς είναι σαφές πως θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε κινήσεις ενίσχυσης, αφού προηγουμένως γίνει το απαραίτητο «ξεσκαρτάρισμα» εντός του Δικεφάλου. Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν αρκετές συσκέψεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναλύοντας αστοχίες της σεζόν και θέτοντας προτεραιότητες για τη νέα...

Επί του παρόντος, εκείνο που είναι ξεκάθαρο με βάση τα πρώτα δεδομένα είναι πως η πρώτη συγκέντρωση του Δικεφάλου έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου, με την πλειονότητα των ασπρόμαυρων να έχει αναχωρήσει ήδη από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σήμερα (28/5) θα ταξιδέψει για τη Ρουμανία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τον πρώτο κύκλο επαφών που είχε με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την προετοιμασία του Δικεφάλου. Η Αυστρία και η... αγαπημένη Ολλανδία παραμένουν σταθερά στο κάδρο των ασπρόμαυρων που προσανατολίζονται για αρχές Ιουλίου για το εξωτερικό δεδομένου πως η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση είναι στις 27 Ιουλίου.

Και όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη και κατόπιν η αποστολή αναχωρεί για το εξωτερικό. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, αναφορικά με τις κινήσεις που επρόκειτο να γίνουν, πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα...

Διαβάστε ακόμη...