Μπράντον και Νάρεϊ οι μόνοι διψήφιοι

Από paok24.com:Η ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει τέταρτος στο πρωτάθλημα Stoiximan Super League και να φτάνει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, χάνοντας τον από την ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Μπράντον και Νάρεϊ οι μόνοι διψήφιοι

Σε μια συνολικά κακή χρονιά, ως προς τα αποτελέσματα και το τελικό πλασάρισμα, ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε μια γενική δυσκολία στο σκοράρισμα. Γκολ με το σταγονόμετρο και μεγάλη αναποτελεσματικότητα, η οποία σε πολλές περιπτώσεις στοίχισε το τρίποντο από την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Είναι ενδεικτικό πως από όλο το ρόστερ, μόνο δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έφτασαν σε διψήφιο αριθμό γκολ ή ασίστ. Ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος από την έναρξη του 2023 και μετά, άρχισε να σκοράρει σε διάρκεια για τους «ασπρόμαυρους» και ο Κάλεντ Νάρεϊ που καταγράφεται ως ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Ισπανός έφτασε συνολικά τα 12 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας τα 10 από αυτά εντός 2023. Με τη σειρά του και ο Γερμανός εξτρέμ, ο οποίος μέτρησε 11 ασίστ, σε συνδυασμό και με τα 8 γκολ που πέτυχε. Τέρματα που «κράτησαν» τον ΠΑΟΚ στο πρώτο κομμάτι τη σεζόν, εκεί όπου ο Νάρεϊ ήταν από τους ελάχιστους που έβρισκαν δίχτυα.

Πλην αυτών των δυο, μόνο οι Άντριγια Ζίβκοβιτς και Νέλσον Ολιβέιρα έπιασαν διψήφιο αριθμό, ωστόσο αθροιστικά με γκολ και ασίστ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε 7 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ ενώ ο Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε 9 τέρματα, μοιράζοντας παράλληλα και 1 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...