«Αλλάζει από του χρόνου η προκήρυξη του κυπέλλου»

Από paok24.com:Στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106,1» φιλοξενήθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
«Αλλάζει από του χρόνου η προκήρυξη του κυπέλλου»

Ο κ. Τριανταφύλλου σχολίασε όσα έλαβαν χώρα στην χθεσινή σύσκεψη μεταξύ των ομάδων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου Βόλου, ενώ τόνισε πως η προκήρυξη του τελικού κυπέλλου αναμένεται να αλλάξει από του χρόνου λόγω όλων όσων συνέβησαν φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την χθεσινή σύσκεψη:

«Η σύσκεψη επιβεβαίωσε ουσιαστικά τα αρχικά συμφωνηθέντα. Το Στάδιο παραχωρήθηκε από τον Δήμο Βόλου με αυτούς τους όρους. Ο Δήμος Βόλου είπε ότι παραχωρεί το στάδιο υπό την προυπόθεση ότι θα δοθούν 20 προσκλησεις σε κάθε ομάδα και 50 σε χορηγούς. Οι ομάδες ήθελαν κόσμο στο γήπεδο, ζήτησαν παραπάνω κόσμο και η ΕΠΟ ζήτησε παραπάνω προσκλήσεις, όμως απορρίφθηκε από την αστυνομία. Και ο Βόλος ζήτησε να υπάρχουν παιδιά στις εξέδρες, όμως κι αυτό απορρίφθηκε. Πάμε σε έναν τηλεοπτικό τελικό χωρίς κόσμο. Είναι στενάχωρο το να βλέπεις τελικό δίχως κόσμο. Χρέος όλων μας είναι να δουλέψουμε ώστε να είναι ο τελευταίος τελικός χωρίς φιλάθλου. Πρέπει να το κάνουμε ουμε πράξη αυτό και οι επόμενοι τελικοί να είναι πραγματική γιορτή για όλο το ποδόσφαιρο. Εάν όλες οι πλευρές συνεργαστούν τότε αισιοδοξώ ότι μπορεί να συμβεί. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε! Χθες οι ομάδες συννενοούνταν σε όλα και γενικότερα υπήρχε εξ αρχής καλή συννενόηση.»

Για το οργανωτικό κομμάτι του τελικού:

«Οργανωτικά θα έχει αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Πιθανότατα η αστυνομία, το είπε και χθες, θα αιτηθεί απαγόρευση μετακίνησης μεμονομένων ή οργανωμένων φιλαθλων στην πόλη του Βόλου και πέριξ του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Φαντάζομαι πως θα γίνει δεκτό το αίτημα από τον Υφυπουργό. Θα υπάρχουν αρκετοί φραγμοί γύρω από το γήπεδο. Όσον αφορά το αγωνιστικό, θα επιστρέψουμε στην τακτική με το κουβάλημα του τροπαίου από τους αρχηγούς πριν την έναρξη του αγώνα. Τελετουργικό προφανώς δεν θα υπάρξει λόγω του άδειου γηπέδου.»

Για την προκήρυξη και τυχόν αλλαγές:

«Θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου, θα γίνουν πιο συγκεκριμένα τα πράγματα το επόμενο διάστημα. Το προανήγγειλε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, το συζητάμε ήδη και θα γνωστοποιηθούν όλα σε μερικές μέρες.»

Εάν είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον το παιχνίδι:

«Ναι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, για τους δημοσιογράφους φυσικά δεν είναι κεκλεισμένων το παιχνίδι. Βέβαια θα υπάρχει ένας περιορισμός

Διαβάστε ακόμη...