Το τελευταίο αντίο στον Πέτρο Καλαφάτη

Από forzaonline.gr:O Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, με ανάρτησή του, στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ενημέρωσε για την κηδεία του αγαπημένου του θείου Πέτρου, που διετέλεσε πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 1985, όπως και τα κύπελλα του 2001 και του 2003.
Πηγή: forzaonline.gr
Το τελευταίο αντίο στον Πέτρο Καλαφάτη

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν χρήματα στην Παιδοογκολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, μέσω των λογαριασμών του Συλλόγου "Λάμψη".

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλαφάτης ανάρτησε τα εξής:

"Την Παρασκευή 7 Απριλίου, στις 15:30, συνοδεύουμε στην τελευταία του κατοικία, τον αγαπημένο μας Πέτρο Καλαφάτη, στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη. Θα είμαστε όλοι εκεί σε αυτό το τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας θείου. Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος – Λάμψη, με την επισήμανση "για την Παιδοογκολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, – εις μνήμην Πέτρου Καλαφάτη":

Διαβάστε ακόμη...