Αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός

Απο paok24.com: Αν δεν διδάσκουν ήθος αυτοί, τότε ποιοι;
Πηγή: paok24.com
Αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός

Ποιος θέλει να προοδεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να αλλάξει σελίδα; Ποιος θέλει να κρίνονται οι τίτλοι μέσα στα γήπεδα, στους αγωνιστικούς χώρους;

Ακόμη κι αν είχαν απομείνει κάποιοι, τελευταίοι, που δε γνώριζαν την απάντηση, μάλλον από χθες τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα.

Η συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ, με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο "σημαδεύτηκε" από το... σόου των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Καραπαπά να δείχνουν από την πρώτη στιγμή τις... διαθέσεις τους.

Οι Πειραιώτες πήγαν στη συνάντηση για να τα κάνουν όλα μπάχαλο, χωρίς να λογαριάζουν τίποτα και κανέναν για μία ακόμη φορά, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να φτάνει στα γραφεία της ΕΠΟ με το γνωστό του... στιλ και το "όλα τα σκ@τ@ μαζεμένα" να επιβεβαιώνει όσα ήδη γνωρίζαμε όλοι. Το είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που ήταν έξω από τα γραφεία κι όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να πείσουν για το αντίθετο, τα video δείχνουν την αλήθεια.

Φυσικά, οι ατάκες για τον Αυγενάκη, η εμετική κίνηση του Καραπαπά με τη φούστα και το video που έκανε το γύρο του διαδικτύου με τον Άρη να παίζει το δικό του... ρόλο, συμπλήρωσαν απλά το παζλ.

Είναι ξεκάθαρο το ποιος είναι ο Ολυμπιακός και τι πρεσβεύουν οι άνθρωποί του, αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά τους...

Διαβάστε ακόμη...