Σταθερά «εκτός» ο Λάριν!

Από paok24.com: Χθες, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος, η Κλαμπ Μπριζ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Σιντ Τρουίντεν του Σίντζι Καγκάβα και δεν κατάφερε να βάλει τέλος στο σερί αγώνων της χωρίς νίκης, μένοντας στο 1-1!
Πηγή: paok24.com
Σταθερά «εκτός» ο Λάριν!

Κάπως έτσι, η Κλαμπ Μπριζ έμεινε για έκτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος δίχως "τρίποντο" (4 ισοπαλίες, 2 ήττες), ωστόσο αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου τον ΠΑΟΚ!

Αυτό που έχει σημασία για τον Δικέφαλο είναι πως ο Κάιλ Λάριν έμεινε εκ νέου εκτός αποστολής, όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ενώ ούτε στα τρία που προηγήθηκαν του αποκλεισμού του κατέγραψε συμμετοχή, παρότι βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του!

Κάπως έτσι, οι τελευταίες εμφανίσεις του Καναδού φορ με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι αυτές στο Κύπελλο Βελγίου και δη η συμμετοχή του και στα 120 λεπτά του εκτός έδρας αγώνα με την Πάτρο Εϊσντεν στις 9 Νοεμβρίου (0-2) και 17 λεπτά στην εντός έδρας νίκη με σκορ 4-1 εις βάρος της Σιντ Τρουίντεν στις 21 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της φάσης των "16".

Φυσικά, παρότι ξεκάθαρα δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του, Σκοτ Πάρκερ, η Κλαμπ Μπριζ εξακολουθεί να θέλει για την παραχώρηση του Λάριν στον ΠΑΟΚ ένα ποσό που φαντάζει παράλογο, με το PAOK24 να σας ενημερώνει χθες για την απόσταση που υπάρχει με τους Βέλγους αλλά και τον στόχο των ανθρώπων του Δικεφάλου!

Υπενθυμίζεται πως στη φετινή σεζόν ο Λάριν έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια της Κλαμπ Μπριζ, με απολογισμό ένα γκολ!

Διαβάστε ακόμη...