«Η νίκη με τον Άρη μας δίνει ψυχολογία»

Από sdna.gr: Ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη θα δώσει η νίκη στο ντέρμπι επί του Άρη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Χρηστίδης στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ.
Πηγή: sdna.gr
«Η νίκη με τον Άρη μας δίνει ψυχολογία»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής σέντερ του «Δικεφάλου»:

Για την πρώτη του νίκη στο ντέρμπι μετά από έξι ήττες ως παίκτης του Άρη: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Πέρασα 4 χρόνια στον Άρη, που πήρα αρκετές εμπειρίες. Η δουλειά μου είναι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη».

Για το πώς έζησε το παιχνίδι: «Τα ντέρμπι είναι σημαντικά για εμάς, για την πόλη και τον κόσμο. Με Ντιζόν και Περιστέρι ήμασταν κοντά στη νίκη. Προετοιμαστήκαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να φέρουμε τη νίκη που θέλαμε».

Για την πρώτη νίκη και τι αλλάζει στην ψυχολογία ενόψει της συνέχειας: «Μια νίκη σε ένα ντέρμπι είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία μας. Η συνέχεια είναι μεγάλη και δύσκολη. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος: «Παλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι στα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που είναι ο πιο έμπειρος σε αυτό το ρόστερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο γήπεδο με τον Βαγγέλη. Η εμπειρία, οι γνώσεις και ο χαρακτήρας του, μας βοηθάει πολύ. Εμένα πιο πολύ γιατί παίζουμε σε παρόμοια θέση. Είναι σαν το μεγάλο αδελφό όλων μας στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε».

Για τη δική του σεζόν και πώς την περιμένει: «Το ότι ο ΠΑΟΚ μου δίνει τόσο μεγάλη ευθύνη, να έχω ένα ρόλο και η ομάδα να πετύχει του στόχους της, είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να δουλέψω ακόμα περισσότερο για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις ενός συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...