Η μεικτή ζώνη του Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Morris

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις της Φένιας Μάκρα και της Ηλέκτρας Τζούρτζεβιτς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί των Ελπίδων Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Morris

Φένια Μάκρα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια που έκανε αλλά και στις συμπαίκτριές μου που έπαιξαν εξαιρετικά, παρά το δύσκολο τερέν. Προσπάθησα κι εγώ όσο μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα, έχοντας επιθετική διάθεση και τελικά μέσα από ομαδική προσπάθεια καταφέραμε και σκοράραμε 7 γκολ και πήραμε τη νίκη. Πιστεύω πως μέσα από την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει μέσα στη σεζόν μπορέσαμε και κλείσαμε την κανονική διάρκεια αήττητες.

Θα πάμε με την ίδια νοοτροπία και στα play-offs. Στόχος μας είναι το αήττητο και σ' αυτή τη διαδικασία, όπως και στον όμιλό μας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να φέρουμε το τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη».

Ηλέκτρα Τζούρτζεβιτς:

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που πήραμε τη νίκη και είναι τιμή μου που πραγματοποίησα την πρώτη μου εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το τρίποντο και να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητη.

Όταν ο κόουτς μου είπε πως θα περάσω στο παιχνίδι αγχώθηκα αλλά έβαλα τα δυνατά μου και προσπάθησα να εφαρμόσω το πλάνο της ομάδας. Νιώθω περήφανη, γιατί μέσω της σκληρής δουλειάς που κατέβαλα, κατάφερα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και πήρα τα πρώτα λεπτά συμμετοχής μου.

Χαίρομαι που έχω τον πατέρα μου στο πλευρό μου, να με καθοδηγεί και να με συμβουλεύει σε κάθε μου βήμα και με συγκινεί που συνεχίζω να γράφω την ιστορία που ξεκίνησε ο ίδιος.

Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια που παίζουν ποδόσφαιρο να μην παρατάνε τα όνειρά τους, να παραμένουν ταπεινά και να δουλεύουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς, Ευάγγελο Κλείτσα, που με προετοίμασε κατάλληλα για να μπορέσω να κάνω το ντεμπούτο μου και τον κόουτς, Λευτέρη Κανάτα, για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ για πρώτη φορά με την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...