ΠΑΟΚ: Οι δανεικοί της φετινής χρονιάς

Από paok24.com:Οι δανεικοί ποδοσφαιριστές αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Είναι ελάχιστοι οι σύλλογοι που δεν περιλαμβάνουν δανεικούς στα ρόστερ τους ή δεν διαθέτουν τέτοιους σε άλλα κλαμπ.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Οι δανεικοί της φετινής χρονιάς

Το PAOK24 σκιαγραφεί την πορεία των παικτών του Δικεφάλου, οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί φέτος ως δανεικοί.

Γιάννης Κωνσταντέλιας – Έουπεν
Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε στην βελγική Έουπεν, για το δεύτερο εξάμηνο της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, εφόσον κρίθηκε ότι δεν θα βρει τον επιθυμητό χρόνο στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα μετρά μόλις 6 συμμετοχές, πέντε για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο Βελγίου, χωρίς να έχει σκοράρει ή να έχει μοιράσει κάποιο γκολ. Μικρός χρόνος συμμετοχής τόσο σε αριθμό αγώνων, όσο και συνολικών αγωνιστικών λεπτών, καθώς ο νεαρός Έλληνας έχει στα πόδια του 113′ παιχνιδιού. Θυμίζουμε ότι είχε αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια και συνολικά 44 λεπτά, με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στο πρώτο μισό της σεζόν.

Νίκα Νινούα – Λαμία
Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Γεωργιανό μέσο από την Δυναμό Τιφλίδας, τον Αύγουστο του 2020, έχοντας κατά νου έναν παίκτη-πρότζεκτ που έχει τις δυνατότητες εξέλιξης και στελέχωσης της πρώτης ομάδας. Ο 22χρονος δεν έχει επιβεβαιώσει έως τώρα την επένδυση του Δικεφάλου. Στην αρχή της φετινής σεζόν δόθηκε στην Ανόρθωση ως δανεικός, πραγματοποιώντας μόλις 3 εμφανίσεις με την κυπριακή ομάδα στο πρωτάθλημα. Γύρισε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και δόθηκε εκ νέου δανεικός στον ΠΑΣ Λαμία, όπου επίσης δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας έχοντας μόλις 2 συμμετοχές(38 λεπτά) στην Σούπερ Λιγκ 1.

Λάζαρος Λάμπρου – ΟΦΗ
Από τον Ιανουάριο του 2017, ο Λάζαρος Λάμπρου περιπλανάται από δανεισμό σε δανεισμό. Με πέρασμα από Πανιώνιο, Φορτούνα Σιτάρντ, Τβέντε ο 24χρονος εξτρέμ προσπαθούσε να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Κατά καιρούς πήρε τις ευκαιρίες του, σε μερικές περιπτώσεις έκανε και καλές εμφανίσεις, ωστόσο χωρίς διάρκεια. Το καλοκαίρι παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στον ΟΦΗ, με τον οποίο πραγματοποιεί καλή χρονιά. Συνολικά 27 συμμετοχές για πρωτάθλημα και κύπελλο, με 5 γκολ και 2 ασίστ. Βασικός στην πλειοψηφία των αγώνων του ΟΦΗ, βοηθώντας στην προσπάθεια των Κρητικών, μέχρι την τελευταία αγωνιστική, για είσοδο στην εξάδα και συνάμα στα Πλέι Οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γιώργιος Βρακάς – Λεβαδειακός
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από τα Γιάννινα, διανύει μια γεμάτη χρονιά με τον Λεβαδειακό, στην προσπάθεια της ομάδας να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συνολικά ο Βρακάς έχει στα πόδια του 17 παιχνίδια πρωταθλήματος και 4 κυπέλλου, μετρώντας 2 γκολ και 1 ασίστ. Αγωνίζεται συχνά βασικός, όπως για παράδειγμα στα δύο ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά πολλές φορές προσφέρει τις υπηρεσίες του ερχόμενος και από τον πάγκο.

Διαβάστε ακόμη...