Η επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό

H διασπορά της COVID-19 εντός της ομάδας, σταμάτησε στα δεκατρία κρούσματα, εκ των οποίων τα οκτώ σε παίκτες και το θετικό είναι πως όλα τα μέλη της, περνούν τη λοίμωξη με ήπια συμπτώματα.
Πηγή: paok24.com
Η επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Μαteco, είναι για την άλλη Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, κόντρα στην Ιγκοκέα, παιχνίδι που πήρε αναβολή μίας εβδομάδας, έχοντας οριστεί αρχικά για τις 22/12.

Ενδεχομένως ακόμα και σήμερα, οι παίκτες που δεν «κόλλησαν», να βρεθούν στο γήπεδο για ατομικές προπονήσεις, καθώς ο αριθμός δεν επιτρέπει κάτι παραπάνω. Ωστόσο, είναι δέκα μέρες χωρίς επαφή με το γήπεδο και από τη στιγμή που είναι υγιείς, είναι απαραίτητο να επιστρέψουν έστω και με τη μορφή της ατομικής προπόνησης στη δράση.

Δεδομένου ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ, στις 16 Δεκεμβρίου, βρέθηκαν τα πρώτα θετικά δείγματα σε παίκτες (τέσσερα τότε), εκτός απροόπτου οι συγκεκριμένοι τέσσερις αναμένεται να είναι σε θέση να ξαναμπούν στο γήπεδο για προπόνηση, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, την ερχόμενη Δευτέρα, 26 του μήνα.

Σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα, υπολογίζεται η επιστροφή και των άλλων αθλητών και μελών της ομάδας και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο παιχνίδι με την Ιγκοκέα η ετοιμότητα των περισσότερων διαθέσιμων, δε θα είναι μεγάλη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι θετικό ότι παρά τη μεγάλη διασπορά εντός της ομάδας, κανένα μέλος της δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο παραπάνω πρόβλημα και σιγά-σιγά, αρχίζει να γίνεται και ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα.

Διαβάστε ακόμη...