Στην Κωνσταντινούπολη ο ατζέντης του Λιάγιτς για λύση του συμβολαίου!

Από sdna.gr: Αδιέξοδο φαίνεται πως προκύπτει στη σχέση Μπεσίκτας - Άντεμ Λιάγιτς, με τον εκπρόσωπό του να ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να λύσει τη συνεργασία των δύο πλευρών.
Πηγή: sdna.gr
Στην Κωνσταντινούπολη ο ατζέντης του Λιάγιτς για λύση του συμβολαίου!

Από την πλευρά της Μπεσίκτας έχει γίνει σαφές πως ο 29χρονος Σέρβος δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που προκύπτει και από τη δημόσια τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας, Σερτζέν Γιαλτσίν, ο οποίος έχει ρίξει λευκή πετσέτα στην υπόθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Έχουμε χάσει εντελώς τις ελπίδες μας με τον Άντεμ Λιάγιτς, γι αυτό και τον αφήσαμε εκτός ομάδας κι εκτός των αποστολών. Έχω συναντηθεί ιδιαιτέρως με τον παίκτη τουλάχιστον 8 φορές. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες αλλά...».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η ρήξη στη σχέση των δύο πλευρών φέρνει εσπευσμένα τον εκπρόσωπό του στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα της αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή. Ο Λιάγιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο και από τη στιγμή που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, η υπόθεση θα κριθεί από τη Μπεσίκτας.

Και οι δύο πλευρές επιθυμούν να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας, ωστόσο, θα πρέπει αμφότερες να κάνουν οικονομικές υποχωρήσεις, όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας.

Διαβάστε ακόμη...