«Πέφτουν σήμερα οι υπογραφές ΠΑΟΚ - Σφιντέρσκι»

Από sdna.gr:ΠΑΟΚ και Σφιντέρσκι συμφώνησαν σε όλα με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους, δίνοντας... ραντεβού για τις υπογραφές με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. «Σήμερα η κομβική ημέρα...» σύμφωνα με τους Πολωνούς!
Πηγή: sdna.gr
«Πέφτουν σήμερα οι υπογραφές ΠΑΟΚ - Σφιντέρσκι»

Η υπόθεση Σφιντέρσκι θεωρείται «τελειωμένη» για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ δεδομένου πως έφτασαν σε απόλυτη συμφωνία μαζί του με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Όπως διαβάσατε προ ημερών μέσα από το SDNA, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πέσουν οι υπογραφές με την επιστροφή του Πολωνού στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν οι συμπατριώτες του, σήμερα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στη νέα συμφωνία, την οποία και χαρακτηρίζουν ως «επιβράβευση» για τις επιδόσεις του. Παράλληλα, υπενθυμίζουν ότι ο Σφιντέρσκι είχε προσελκύσει τους προηγούμενους μήνες το ενδιαφέρον της Μπολόνια αλλά και της Ουνιόν Βερολίνου.

Μάλιστα, αναφέρονται και στην αγοραστική αξία του 24χρονου στην ιστοσελίδα «transfermarkt» που φτάνει τα πέντε εκατομμύρια, τονίζοντας ωστόσο πως δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα δεχόταν μια τέτοια πρόταση, μιας και στο πρόσφατο παρελθόν «απέρριψε προτάσεις τέτοιου επιπέδου», όπως υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...