ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσθήκες

Από paok24.com: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του μετόχους της, η οποία και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου, και για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο διεύρυνσης του διοικητικού σχήματος.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσθήκες

Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020 έγιναν εσωτερικές συζητήσεις και εξετάστηκε το ενδεχόμενο προσθήκης στη διοίκηση του Βασίλη Χατζηαποστόλου, προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς, ο οποίος τελικά και ξεκίνησε συνεργασία με τους «ασπρόμαυρους» έχοντας το ρόλο του συντονιστή του δικτύου συνεργασιών.

Στη γενική συνέλευση της 15ης Απριλίου, είναι και πάλι ανοικτό το ενδεχόμενο προσθήκης στη διοίκηση, με τον Βαγγέλη Χρυσοχόο να είναι το υποψήφιο νέο πρόσωπο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, υπεύθυνου για το Εμπορικό Τμήμα και το Τμήμα Marketing εδώ και δυο μήνες, και συγκεκριμένα από τις 19 Ιανουαρίου. Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος έχει σπουδάσει Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει εργαστεί για 27 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Vodafone, Microsoft) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως και στις προ τριών μηνών συζητήσεις δια τη διεύρυνση του δ.σ., έτσι και τώρα, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμη...