Eπιστροφή στο Αλκαζάρ, έντεκα χρόνια μετά (video)

Από paok24.com: Συμπληρώθηκαν σχεδόν 11 χρόνια από την ημέρα που Λάρισα και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Αλκαζάρ, στο οποίο επέστρεψε φέτος η ΑΕΛ αφήνοντας την AEL FC Arena
Πηγή: paok24.com
Eπιστροφή στο Αλκαζάρ, έντεκα χρόνια μετά (video)

Την τελευταία φορά πάντως που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στη φυσική έδρα της ΑΕΛ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που ουσιαστικά είχε τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου από τον... πολυμετοχικό Παναθηναϊκό και την "σφαγή" στο Χαριλάου από τον Σπάθα!

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, με το ημερολόγιο να δείχνει 28 Μαρτίου 2010, η Λάρισα "καιγόταν" για βαθμούς προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό, όπως και τα κατάφερε.

Στο 16΄ ο Κουζέν έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού και το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να έχει στο δεύτερο ημίχρονο δοκάρι με τον Ίβιτς και τελικά να ισοφαρίζει στο 83΄ με κεφαλιά του Κοντρέρας.

Ωστόσο, ο Εσθονός Πούρι, που είχε μπει αλλαγή στο 68΄, πέτυχε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων το πρώτο και τελευταίο του (!) γκολ με την ΑΕΛ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αυτή, ήταν και η τελευταία νίκη της Λάρισας εις βάρος του ΠΑΟΚ, καθώς στα 12 παιχνίδια που ακολούθησαν έκτοτε, ο Δικέφαλος κατέγραψε 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Λίνο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ (60΄ Μουν), Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν (60' Μουσλίμοβιτς), Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Εντίνιο (75΄ Κουτσιανικούλης)

Διαβάστε ακόμη...