Επεισοδιακό διπλό με πρωταγωνιστή τον Μίετσελ (video)

Από inpaok.com:Την Κυριακή (3/1) στις 17:15 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Επεισοδιακό διπλό με πρωταγωνιστή τον Μίετσελ (video)

Το ζευγάρι ΑΕΛ-ΠΑΟΚ είναι ένα από τα παιχνίδια που σχεδόν σε κάθε παιχνίδι κυριαρχεί το πάθος, ενώ η ένταση είναι πάντα υψηλή.

Ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν και ο αγώνας της σεζόν 2006/07, όταν ο Δικέφαλος με τον Μόντσιλο Βούκοτιτς στον πάγκο, ταξίδεψε στην Λάρισα με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Το παιχνίδι είχε διεξαχθεί για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ προερχόταν από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου. Ο Μπασιλά είχε βάλει μπροστά τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Όμως, ο Δικέφαλος με έναν ψυχωμένο Μάρτσιν Μίετσελ ο οποίος πέτυχε δύο γκολάρες στο 65′ και στο 84′, γύρισε... τούμπα το παιχνίδι και έφυγε με τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς από το Αλκαζάρ.

Να σημειωθεί πως εκείνη την σεζόν η ΑΕΛ σώθηκε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως είχε κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος, νικώντας τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό με 2-1.

Θυμηθείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης:

Διαβάστε ακόμη...