Έχουν πάρει το μήνυμα

Από paok24.com: Η επόμενη μέρα για Μπίσε και Ζαμπά
Πηγή: paok24.com
Έχουν πάρει το μήνυμα

Οι ενδείξεις και οι σκέψεις των παικτών και του ΠΑΟΚ

Όταν ανέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία τον ΠΑΟΚ, γράφαμε για τις λύσεις που είχε μεσοεπιθετικά. Εκτός των παικτών που είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν και στον αγώνα με τη Λάρισα, είναι και οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά.

Εξ αρχής ο Βραζιλιάνος ακόμα και σήμερα δεν είναι στο 100% για να παίξει σε ένα απαιτητικό 90λεπτο στην ομάδα. Ο ίδιος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση του και έτσι δεν μπορεί να μπει στο κλίμα της ομάδας για τη νέα εποχή που θέλει να ξεκινήσει. Η μεταγραφή που περίμενε το καλοκαίρι του 2019 δεν ήρθε ποτέ, ο τραυματισμός τον πήγε πίσω και η λύση που του έχει απομείνει είναι η Βραζιλία. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου σε περίπτωση δανεισμού και έτσι η υπόθεσή του αναμένεται να κρατήσει για καιρό ακόμα, ειδικότερα όσο δεν βρίσκεται ομάδα ακόμα και στην πατρίδα του.

Ο έτερος παίκτης που μένει συνεχόμενα εκτός αποστολής είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Βέβαια εκεί τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Οι σχέσεις του Μπίσε με την ομάδα είναι καλές και έτσι η λύση μπορεί να βρεθεί και μέσα σε λογικά πλαίσια και συνεννόηση. Ο ΠΑΟΚ βλέπει ότι ο "Μπίσε" δεν μπορεί να μείνει και να κρατήσει στον ρυθμό που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Το όνομα του Μπίσεσβαρ δεν έχει χαλάσει και έτσι μπορεί να έχει τη λύση του μέσα στον Γενάρη, είτε από την πατρίδα του, είτε από χώρες που κοιτούν έμπειρους και σχετικά ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, όπως οι αραβικές χώρες ή η Τουρκία.

Και στις δύο περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τις λύσεις μέσα στον Γενάρη, ώστε να μπορέσει να κάνει χώρο και στο δικό του μπάτζετ για την ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση που είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.

Διαβάστε ακόμη...