Το… σοκ των παικτών με Ράζβαν

Από thessports.gr: Το νέο ντοκιμναντέρ του PAOK TV, Toumpa Uncensored είναι στον... αέρα, με την «ασπρόμαυρη» πλατφόρμα να παρουσιάζει το ανανεωμένο ΠΑΟΚ TV, ενώ πλέον μπορείτε να κατεβάσετε και την εφαρμογή σε android και Ios.
Πηγή: thessports.gr
Το… σοκ των παικτών με Ράζβαν

Για να παρακολουθήσετε το video απλά θα πρέπει να κάνετε σύνδεση στην σελίδα του ΠΑΟΚ TV, εφόσον έχετε λογαριασμό, ή νέο λογαριασμό, επιλέγετε το video και το παρακολουθείτε εντελώς δωρεάν.

Το νέο ντοκιμαντέρ ξεκινάει με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου και την πρόσληψη του Αμπέλ Φερέιρα στη θέση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποκαλύπτει πως μετά την πρώτη προπόνηση, ο Ρουμάνος τον είχε ενημερώσει πως ίσως τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Αντελίνο Βιεϊρίνια:

«Όλοι ξέρουμε πως άρχισε η σεζόν. Καινούριος προπονητής, καινούριοι παίκτες, σχεδόν όλα από την αρχή. Κανένας δεν το περίμενε. Να σου πω την αλήθεια στην πρώτη προπόνηση μετά τις διακοπές, ο Λουτσέσκου μου ζήτησε να μιλήσουμε.

Με είχε ενημερώσει πως είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτι. Έγινε αυτό, κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος, ούτε οι παίκτες, ούτε η ομάδα. Νομίζω ήταν δύσκολο για όλους.

Πήγα εγώ να υποδεχθώ τον καινούριο προπονητή, γιατί δεν ήταν το θέμα ότι ήμουν αρχηγός, αλλά ήταν και συμπατριώτης μου. Προσπαθούσα να του εξηγήσω τι σημαίνει ΠΑΟΚ, αλλά άλλο να το λες και άλλο να είσαι μέσα στην Τούμπα και να είσαι καθημερινά με την πίεση του αποτελέσματος».

Δημήτρης Πέλκας:

«Σίγουρα ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και δεν το περιμέναμε. Σίγουρα επηρεαστήκαμε και το συζητούσαμε και μέσα στα αποδυτήρια, ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Προσπαθήσαμε να βάλουμε τον προπονητή στο κλίμα και εμείς να ξεπεράσουμε την δυσκολία αυτή, γιατί έπρεπε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια πολύ γρήγορα».

Δημήτρης Γιαννούλης:

«Σοκαριστήκαμε όλοι οι παίκτες. Ήταν κάτι πολύ αναπάντεχο».

Λέο Ζαμπά:

«Έπρεπε να ετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν, ούτε για το επιτελείο, ούτε για τους παίκτες, ούτε για το επιτελείο».

Δείτε το κομμάτι αυτό από το ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ TV από το 1:40 μέχρι το 4:25, ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...