Αυτοί θα πάνε προετοιμασία

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη, 30 Ιουλίου και σε αυτήν, τα νέα πρόσωπα αναμένεται να είναι κάποιοι δανεικοί που επιστρέφουν.
Πηγή: paok24.com
Αυτοί θα πάνε προετοιμασία


Με τα δεδομένα που επικρατούν αυτό το καλοκαίρι και με το μικρό διάστημα διακοπών που μεσολαβεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν και την αρχή της επόμενης, τα καινούργια πρόσωπα, σε σχέση με το πως ολοκληρώθηκε η χρονιά, αναμένεται να είναι οι δανεικοί που επιστρέφουν.

Παίκτες όπως ο Διαμαντής, ο Μπαλογιάννης, ο Τσαούσης, ο Χατζηστραβός και ο Ουάρντα, θα δώσουν το «παρών» στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας και στη συνέχεια, θα παρθούν αποφάσεις για τον καθένα, ενόψει της παρουσία τους στο ρόστερ για την επόμενο σεζόν.

Σε αυτούς πιθανότατα να είναι και ο Μελίσσας, ενώ με την πρώτη ομάδα θα συμμετέχει στην προετοιμασία και ο νεαρός Κούτσιας, καθώς και ο Τσιγγάρας.

Οσον αφορά τον Λύρατζη, όλα δείχνουν ότι δε θα δώσει το «παρών» στην προετοιμασίας, δεδομένου του φόρτου που υπάρχει στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς επίσης και ο Γκαργκαλατζίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό φέτος στην Ξάνθη και αναμένεται να δοθεί και πάλι δανεικός.

Διαβάστε ακόμη...