«Ευχαριστώ τον Θεό που έπαιξα στον ΠΑΟΚ!»

Από thessports.gr: Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Γιώτης Εγκωμίτης, όπου αναφέρθηκε στα χρόνια που αγωνίστηκε για τον ΠΑΟΚ, συγκρίνοντας τον με τον τωρινό.
Πηγή: thessports.gr
«Ευχαριστώ τον Θεό που έπαιξα στον ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το αν ο γιος του έχει δικά του χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι τα καλύτερα για το παιδί μου. Να είναι ταπεινός, να έχει υπομονή και να δουλέψει σκληρά για να πετύχει. Έχει κάποια δικά μου στοιχεία από την εποχή που έπαιζα ποδόσφαιρα, όμως το θέμα είναι αν θα τα αξιοποιήσει».

Για τα χρόνια που έζησε στον ΠΑΟΚ και τις διαφορές με τον τωρινό:

«Ήταν πολύ όμορφα χρόνια και ευχαριστώ τον Θεό που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσα να πανηγυρίσω ένα Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θα είχε περισσότερους τίτλους στην τροπαιοθήκη του, αλλά του έκλεψαν αρκετούς. Ο τωρινός ΠΑΟΚ δεν έχει οικονομικά προβλήματα από τη μέρα που τον ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης και πλέον όλοι τον φοβούνται και οι διαιτησίες είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Εύχομαι το περσινό Πρωτάθλημα να είναι η αρχή για ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Άλλωστε, ο σύλλογος το αξίζει, έχει μεγάλη ιστορία. Αυτό που έβλεπα παλιά και δεν βλέπω πλέον είναι ότι δεν αγωνίζονται άλλο Έλληνες ποδοσφαιριστές».

Για το ποια στιγμή του έχει μείνει χαραγμένη στον ΠΑΟΚ:

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα στην Αθήνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό το 2001. Δεν περιγράφονται αυτά που έγιναν. Η...έκρηξη χαράς του κόσμου και όσα ακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη κατά την άφιξή μας δεν μπορώ να τα ξεχάσω με τίποτα».

Διαβάστε ακόμη...