Ο Γιαννούλης που δεν έχασε λεπτό!

Από paok24.com: Είναι και αυτό στοιχείο της τρομερής αγωνιστικής κατάστασής του. Είναι και αυτή απόδειξη ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει φθάσει σε ένα άλλο ποδοσφαιρικό επίπεδο! Πέρα από όσα (πολλά) κάνει μέσα στο γήπεδο με φοβερή ποιότητα, ο Γιαννούλης παίζει συνέχεια και χωρίς διακοπή στον ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Ο Γιαννούλης που δεν έχασε λεπτό!

Η ομάδα του Δικεφάλου έχει δώσει μέχρι τώρα 18 ματς πρωταθλήματος, τέσσερα ευρωπαϊκά και άλλο ένα κυπέλλου. Ο Γιαννούλης είναι ο μόνος που έχει 23 στις 23 συμμετοχές και όλες είναι 90λεπτες!

Σε αυτές σαφώς πρέπει να προστεθούν και άλλες τρεις γεμάτες εμφανίσεις με την εθνική Ελλάδας, που θα ήταν τέσσερις αν εν είχε κάποιες ενοχλήσεις πριν τον αγώνα στη Ρώμη με την Ιταλία!

Για τον Γιαννούλη έχει ενδιαφέρον αν θα παίξει και αύριο με τον ΟΦΗ. Από την άλλη αν δεν αγωνιστεί θα περιμένουν όλοι με ανυπομονησία να δουν τον αντικαταστάτη του σε μία θέση όπου ο ΠΑΟΚ δεν έχει μία ξεκάθαρη λύση.

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ δεν θα παίξει σίγουρα την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης μια και έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή.

Διαβάστε ακόμη...