Τα δεδομένα με τους ξένους

Από inpaok.com: ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την απόκτηση του Ντάγκλας Αουγκούστο, με τον 22χρονο χαφ από την Βραζιλία να καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ του Δικεφάλου εφόσον αποκτηθεί. Ποια τα δεδομένα με τους μη κοινοτικούς στους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: inpaok.com
Τα δεδομένα με τους ξένους

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ανήκουν οι Μάτος, Ροντρίγκο, Μαουρίσιο, Ενρίκε, Ουάρντα, Κάτσε, Ζαμπά και Μαρκόφσκι, που καταλαμβάνουν τις απαιτούμενες θέσεις των ξένων στους «ασπρόμαυρους».

Με βάση τους κανονισμούς ο Δικέφαλος μπορεί να διαθέτει στο ρόστερ του έως οκτώ ποδοσφαιριστές που δεν είναι κοινοτικοί, με την προϋπόθεση οι πέντε να είναι άνω των 23ων ετών, ενώ οι άλλοι τρεις κάτω από το συγκεκριμένο ηλικιακό όριο, ενώ στους αγώνες ο αριθμός των ξένων που μπορούν να βρεθούν στην αποστολή δεν μπορεί να ξεπεράσει τους πέντε.

Με αυτά τα δεδομένα αυτή τη στιγμή οι παίκτες που είναι άνω των 23ων ετών είναι έξι (Μάτος, Ροντρίγκο, Μαουρίσιο, Ενρίκε, Ουάρντα, Κάτσε), με τους Ζαμπά-Μαρκόφσκι που είναι κάτω των 23ων να καταλαμβάνουν τις δύο από τις τρεις διαθέσιμες θέσεις ξένων για παίκτες κάτω από το συγκεκριμένο ηλικιακό όριο.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ αποκτήσει τον Ντάγκλας Αουγκούστο, τότε θα πρέπει ένας από τους παίκτες που είναι άνω των 23ων ετών να αποχωρήσει, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πληρεί τις προϋποθέσεις των κανονισμών για τους ξένους, ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...