Στο ξενοδοχείο των πρωταθλητών ο ΠΑΟΚ

Από sfina.gr: Πρωταθλήτριες ομάδες τριών χωρών θα προετοιμαστούν φέτος με βάση το «Parkhotel» στο Χορστ όπου θα διαμείνει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.
Πηγή: sfina.gr
Στο ξενοδοχείο των πρωταθλητών ο ΠΑΟΚ

Αρχικά στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο που διαθέτει ένα πληρέστατο αθλητικό κέντρο θα κάνει προετοιμασία η πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάταν Ίβιτς, στη συνέχεια η πρωταθλήτρια Βελγίου Γκενκ και από τις 18 μέχρι τις 28 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (1 έως 11 Ιουλίου) ο δικέφαλος θα έχει ως ορμητήριο το επίσης πολυτελές «Hotel Bilderberg» στο Άπελντορν.

Βασικό χαρακτηριστικό και των δύο αθλητικών κέντρων της Ολλανδίας στα οποία θα κάνει προετοιμασία ο ΠΑΟΚ είναι οι πολύ καλοί αγωνιστικοί χώροι των γηπέδων που διαθέτουν και το φανταστικό τοπίο που τα περιβάλλει.

Σημειώνουμε, ότι ο δικέφαλος θα παίξει συνολικά εφτά φιλικά στην Ολλανδία. Έως τώρα έχουν «κλειστεί» τα φιλικά με την Άλκμααρ και την Τσβόλε και ο επετειακός αγώνας με την Κλουζ στις 12 Ιουλίου στη Ρουμανία. Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...