«Να μάθουμε να γυρνάμε σετ»

Από inpaok.com: Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σάκης Ψάρρας, μετά τη νίκη του Δικεφάλου με 3-0 σετ επί της Κηφισιάς στο PAOK Sports Arena για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.
Πηγή: inpaok.com
«Να μάθουμε να γυρνάμε σετ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Σήμερα δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με αυτή τη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι η Κηφισιά. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για το σημερινό ματς. Καταφέραμε με κάποιες αλλαγές να γυρίσουμε το πρώτο σετ που ήμασταν πίσω και πιστεύω ότι είναι θετικό να κερδίζει η ομάδα ακόμα και όταν δεν είμαστε καλοί σε κάποιον τομέα. Σήμερα για παράδειγμα δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος από τα μπλοκ και την άμυνα.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ την αντεπίθεση και πιστεύω ότι πρέπει να μάθουμε να γυρνάμε τα σετ όταν μένουμε πίσω στο σκορ. Τώρα έρχεται μια διακοπή και μόλις έρθει η σωστή στιγμή πρέπει να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Μετά από αυτούς τους αγώνες δεν κάνεις προπονήσεις, απλά παίζεις ματς. Το ματς με τον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά πάντα είναι ένα ματς που έχει γόητρο».

Για τα προβλήματα της υποδοχής που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα σετ: «Η υποδοχή μας θεωρώ πως κάνει καλή δουλειά. Συνήθως δεν απογοητεύομαι, αλλά ούτε ενθουσιάζομαι εύκολα».

Διαβάστε ακόμη...