«Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος»

Από paok24.com: Δεν έμεινε ικανοποιημένος, παρά το ότι προσπάθησε να δείξει το αντίθετο, ο υπηρεσιακός προπονητής της Βασιλείας.
Πηγή: paok24.com
«Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος»
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League δεν κατάφερε να... σηκώσει κεφάλι, αφού παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στην έδρα της Ξαμάξ, είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν λίγο πριν το φινάλε.

Η νέα απώλεια για τη Βασιλεία έρχεται μία εβδομάδα μετά την ήττα από τη Σεντ Γκάλεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και την απόλυση του Ράφαελ Βίκι από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Αλεξάντερ Φρέι κλήθηκε να κάτσει στον πάγκο της Βασιλείας ως προσωρινός αντικαταστάτης του Βίκι, αλλά όσο και αν ήθελε να φανεί ικανοποιημένος από την ισοπαλία, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν χαροποιεί κανέναν στην ομάδα.

«Έπρεπε να ψάξουμε γρηγορότερα το δεύτερο γκολ Στην κατάσταση που είμαστε πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας, όμως σίγουρα τα είχαμε σχεδιάσει διαφορετικά τα πράγματα. Χάσαμε στο  τέλος τον έλεγχο του αγώνα και η ισοπαλία που ήρθε ήταν δίκαιο αποτέλεσμα» είπε ο Φρέι στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς με την Ξαμάξ.

Διαβάστε ακόμη...