Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ για Σκουτέρη

Από sdna.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε επίσημη θέση σχετικά με το αίτημα που κατέθεσε η ΑΕΚ για την εξαίρεση του Δημήτρη Σκουτέρη από την αυριανή εκδίκαση της έφεσης και μεταξύ άλλων, τονίζει: "Επιβεβαιώνονται οι υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση".
Πηγή: sdna.gr
Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ για Σκουτέρη

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΠΑΟΚ που πήρε θέση σχετικά με το αίτημα εξαίρεσης του Δημήτρη Σκουτέρη που κατέθεσε η ΑΕΚ, ενόψει της αυριανής εκδίκασης της έφεσης στην ΕΠΟ.

Στον Δικέφαλο, μεταξύ άλλων τονίζουν πως με βάσει όλα όσα υπαινίσσεται η ΑΕΚ για τον Σκουτέρη, σχετικά με την απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνουν τις υποψίες τους πως έχει από καιρό επιτευχθεί σύγκλιση στις απόψεις μεταξύ των δύο σωματείων, ενώ η επίσημη θέση των "ασπρόμαυρων" καταλήγει: "η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα... περήφανο νομικό πρωτάθλημα".

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Ξεπερνούμε το ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά υπαινίσσεται πως ο Σκουτέρης έβγαλε λανθασμένη απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση.

Ξεπερνούμε το γεγονός πως αγνοεί ότι η απόφαση Σκουτέρη επικυρώθηκε και σε τρίτο βαθμό από Αρεοπαγίτες.

Δεν θα σταματήσουμε όμως να ξεπερνούμε, πως για τα καλά πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα... περήφανο νομικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...