Σκάουτ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Από metrosport.gr: Στην Ευρώπη, βρέθηκαν εκπρόσωποι από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, όπως συνήθως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.
Πηγή: metrosport.gr
Σκάουτ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Σε αρκετά από τα διεθνή παιχνίδια τα οποία διεξήχθησαν σε επίπεδο εθνικών ομάδων την περασμένη εβδομάδα, κυρίως στην Ευρώπη, βρέθηκαν εκπρόσωποι από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, όπως συνήθως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Ήθελαν να έχουν μία πιο καθαρή εικόνα για παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο εδώ και αρκετό καιρό.

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες, οι οποίοι προτάθηκαν και φυσικά τα ονόματά τους είναι καταγεγραμμένα σε λίστες τις οποίες έχουν καταρτίσει οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου. Οι σκάουτερ έκαναν την αναλυτική παρακολούθηση, συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και φυσικά στην σύσκεψη που θα γίνει σύντομα, θα αποφασιστεί ποιος ή ποιοι παίκτες μπορούν να απασχολήσουν πιο σοβαρά τον ΠΑΟΚ στο μέλλον.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθείται πιστά τα δύο τελευταία χρόνια, ανεξάρτητα εάν οι προτάσεις – εισηγήσεις από το τμήμα σκάουτινγκ προς την διοίκηση, γίνονται αποδεκτές ή όχι.

Διαβάστε ακόμη...